Comenzi Telefonice 0742579401  | 
Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului SuperRedus.ro - Super Reduceri La Pantofi de Dama, Incaltaminte Femei Ieftine (superredus.ro).

Site-ul SuperRedus.ro - Super Reduceri La Pantofi de Dama, Incaltaminte Femei Ieftine (superredus.ro) este operat de societatea SOFT B.M.G. SRL, cu sediul in Strada Viorele Nr.4, Ilfov, Voluntari, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J35 /4234 /2008.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe SuperRedus.ro - Super Reduceri La Pantofi de Dama, Incaltaminte Femei Ieftine (superredus.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii SuperRedus.ro - Super Reduceri La Pantofi de Dama, Incaltaminte Femei Ieftine (superredus.ro) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea SuperRedus.ro - Super Reduceri La Pantofi de Dama, Incaltaminte Femei Ieftine (superredus.ro) si a tertilor cu care SuperRedus.ro - Super Reduceri La Pantofi de Dama, Incaltaminte Femei Ieftine (superredus.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe SuperRedus.ro - Super Reduceri La Pantofi de Dama, Incaltaminte Femei Ieftine (superredus.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar SuperRedus.ro - Super Reduceri La Pantofi de Dama, Incaltaminte Femei Ieftine (superredus.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com/span>.
  
  
  

Categorii produse

    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

    
  

  

Marturiile clientilor

 

Buna ma bucur ca v-am descoperit sunt foarte multumita de calitate si de marimi, am dat si la colegele mele site-ul vostru.am o sigura problema sa nu...

Carmen Maria Sivulca

Vezi mai multe marturii